Despre noi

Calitate

Calitate superioara a produselor.

Livrare

Livrare la termen și în siguranță.

Suport

Suport pe tot parcursul comenzii.

Program de lucru:

Luni – Vineri: 8:00 – 19:00
Sâmbătă: 8:00 – 15:00
Duminică: închis

AGRO PANCOTA SRL:

CUI: 45355917
Nr. Reg. Com.: J2/2189/14.12.2021

Firma noastra constituie o prezenta activa pe piata din Romania oferind solutii complete pentru o gama larga de produse din domeniul agricol. Ideea magazinului a pornit de la propria nevoie de produse specifice agriculturii in interiorul grupului in care noi ne desfasuram activitatea. In esenta, vrem sa oferim o gama cat mai completa de piese, utilaje si echipamente agricole, dar si pentru alte tipuri de vehicule grele, precum si turisme.

De asemenea, ne propunem sa venim cu solutii noi, inovative si competente cu privire la tot ce inseamna domeniul agricol. Incercam astfel sa oferim solutii cat mai bune pe parte de: cultura mare, viticultura, vinificatie, legumicultura, pomicultura, zootehnie, precum si alte domenii auxiliare.

Vrem sa venim în întampinarea clienților nostri prin rapiditate în distribuție, calitatea produselor și serviciilor oferite. Ne propunem sa facem aceste lucruri la cel mai inalt nivel calitativ si avantajos pentru fiecare client in parte. Principiul nostru de functionare este cel de a pune pe primul loc, in practica si nu doar declarativ sintagma „customer care”, adica grija fata de client.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii

+40 784 598 482